about

TREND & strategic consultancy for the future

Future Nomads is een trend & strategisch advies bureau voor de toekomst, gedreven door sociaal-culturele ontwikkelingen en trends. Om relevant te blijven in de wereld van morgen is het voor merken en organisaties van groot belang zicht te houden op veranderingen en verschuivingen in de maatschappij. Onze wereld verandert immers snel en ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. 

THE WORLD IS OUR PLAYGROUND

Wij, NOMADS, zijn trendonderzoekers en conceptontwikkelaars. Klaar voor een innovatief avontuur. Gevoed door nieuwsgierigheid in de mens, expertise en ongeremde creativiteit, helpen we bedrijven en organisaties innoveren. Onze missie is om hen te ondersteunen in impact creëren en van betekenis zijn in de wereld van morgen. Die wat ons betreft duurzaam, inclusief en positief is. Het duiden en begrijpen van de status quo en alle veranderingen om ons heen, is het vertrekpunt voor een creatieve vertaalslag naar hetgeen waar de wereld naar snakt en nodig heeft.


Sinds 2020 hebben wij ons bestaan officieel gemaakt en nemen we bedrijven, die anders durven te denken en doen, mee op expeditie. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?